Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
  Exodísia "Disa"
​VIRTUAALIHEVONEN
Hevosen galleriaan >>
Nimi: Exodísia "Disa" Kasvattaja: evm
Rek.nro: VH16-081-0002 Omistaja:  Jouni VRL-12930
Syntynyt: 16.1.2011  Kotitalli: Kirkkojoen talli
Rotu: American Bashkir curly Vuokraaja: Ei oteta
Sukupuoli: Tamma    
Väri:   Rautias Jälkeläiset: 0 kpl
Säkäkorkeus: 148cm Painotus: Yleis/harrasteratsu

Pieni ja kiharaisen pörröinen Disa on varsin vekkuli ilmestys ja sen koiranpentukatse hurmaa ihmisiä tasaista tahtia. Terhakka ponikokoinen tamma on ystävällinen ja seurallinen tapaus. Tarhasta Disa usein tervehtii ohitse kulkevia ihmisiä tai ainakin ilmaisee olemassaolostaan. Se lähtee mielellään mukaan, oli luvassa sitten töitä tai vain perus puunausta.
Harjattavana oleminen on mukavaa. Vielä parempaa jos saa herkkuja tai rapsutuksia, silloin malttaa ainakin seistä paikallaan.  Satuloidessa kannattaa muistaa neiti pallokalan taipumus lihapullistua. Satulavyö kannattaakin katsoa vielä pariinkin otteeseen kentällä. 
 
Ponikokoinen pakkaus  pihisee ja puhisee innosta päästessään hyppäämään. Sisupussi pomppii kuin jousitettu pupu konsanaan esteiden yli, kunhan ensin lämpenee ratsastajalle. Ensin pitää vähän testailla huvin ja urheilun vuoksi. Tammalla on pilkettä silmäkulmassa ja se saattaa kehittää mitä nerokkaimpia tempauksia sille päälle sattuessaan. 
Hyppäämisen lisäksi toki koulupuolikin onnistuu, ainakin joten kuten. Mielellään kovaa tai täysiä rallittavaa Disaa ei aina jaksaisi kiinnostaa koulumutkittelut. Tamman keskittymiskyky herpaantuu herkästi ja turhautuessaan se näyttää mitä mieltä on.  Hyppääminen ja maastoilu onkin enemmän Disan juttu kuin koreasti kouluradalla keinahtelu. Oikein motivoituna siltä saa irti paljonkin.

 

Kisakalenteri 

---

Jälkeläiset

---
 
 Varusteet

 

   
    

 

 
©2018 Kirkkojoen talli | Virtuaalitalli - suntuubi.com