Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
  Unikone "Koni"
​VIRTUAALIHEVONEN
Hevosen galleriaan >>
 
 

 
Nimi: Unikone "Koni" Kasvattaja: Kirkkojoen talli
Rek.nro: VH16-018-1763 Omistaja: Jouni VRL-12930
Syntynyt: 6.6.2016 / Suomi (4v) Kotitalli: Kirkkojoen talli
Rotu: Suomenhevonen Vuokraaja: Ei oteta
Sukupuoli: Ori    
Väri:  Musta Jälkeläiset: 0 kpl
Säkäkorkeus: 165cm Painotus: Yleis/harrasteratsu
 

Iso musta ori kuopii malttamattomana lattiaa. Sitä satuloiva ihminen moittii ohimennen käytöstä. Tässä on Unikone. Ei mikään paikallaan nukkuja, vaikka nimestä voisi niinkin päätellä. Kone se ehkä on vähän, sillä orilla tuntuu olevan aina akussa virtaa tekemisen suhteen. Unikone on aina kovin malttamattomana menossa. Se ei oikein viihdy pitkiä aikoja paikoillaan. Tarhasta se lähteekin mukaan oikein mielellään, sillä voihan sitä päästä vaikka töihin. Portille se tulee norkoilemaan melkein aina, kun ihmisiä tulee paikalle.  Ori kuitenkin poistuu pettyneenä paikalta jos ihminen ei hakenutkaan juuri häntä.

"Koni!" - Huudahduksia saattaa kuulua kentältä samalla kun ratsastaja äheltää itseään jo uralle päin suuntaavan suomenhevosen selkään. Koniksi kutsuttu tapaus on erittäin työintoinen kaveri. Innokkuus on sen hyviä puolia. Orilla on oma, hyvin tehokas moottori, joten raipan voi huoletta jättää talliin. Jarruja sen sijaan saa hieman hakea. Unikone käy kuumana ja sillä kestää kauan hyytyä ja keskittyä kuuntelemaan ratsastajaa. Kun Koni on kuulolla, sen kanssa työskentely sujuu yleensä mutkattomasti. Orilla on hyvät liikkeet koulupuolelle ja virtaa esteille. Intokaan ei koskaan lopu kesken, keskittymisen kanssa vain reistailee. Uudet ratsastajat Koni testaa, että tarviiko oikeesti kuunnella vai voiko vain mennä.

Muiden hevosten kanssa ori tulee toimeen moitteettomasti. Se tutustuu nopeasti uusiin tuttavuuksiin ja on sellainen kaikkien kaveri. On myös ihmisystävällinen ja tulee toimeen melkolailla kaikenlaisten tyyppien kanssa.  Konin kiinnostus ihmisiin lakkaa nopeasti mikäli tarjolla ei ole herkkuja tai virikkeitä. 

 
Sukutaulu
Isä: Hippa-Noppa VH15-018-0111
163cm rt
ii: tuntematon  
 
ie: tuntematon  
 
Emä: Maamiina VH15-018-1963
163cm, rn
ei: Tykinkuula evm eii: Sotajalka evm
eie: Helyisä evm
ee: Maailmatar evm eei: Maalaispoikanen evm
eee: Samatar evm

 
 
Kisakalenteri
Paikka Kisaaja Päivämäärä Laji Luokka Sijoitus
           
           
           
 
Varusteet

 

    

 
©2018 Kirkkojoen talli | Virtuaalitalli - suntuubi.com