Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
  Beyond Reality "Bella"
​VIRTUAALIHEVONEN
Hevosen galleriaan >>
Nimi: Beyond Reality "Bella" Kasvattaja: evm
Rek.nro: VH15-017-0232 Omistaja: Jouni VRL-12930
Syntynyt: 12.8.2006 / Suomi  (reaali-ikääntyminen) Kotitalli: Kirkkojoen talli
Rotu: Shetlanninponi Vuokraaja: ei vuokralla
Sukupuoli: Tamma    
Väri:  Vaaleanrautias Jälkeläiset: 0 kpl
Säkäkorkeus: 101cm Painotus: Yleis/harrasteratsu

Pörröinen pieni shetlanninponi tunnetaan sen loputtomasta mahasta, jonne uppoaa kesäisin tallipihan nurmikko ja useimmiten hoitajien antamat herkkupalat. Päivisin vapaalla jalalla kuljeskeleva Bella on syötävän suloinen tuikkivine silmineen ja sulattaa jokaisen sydämen varmasti!

Helposti kiinniotettava ponineiti osaa nauttia harjauksesta täysin siemauksin eikä se ikinä pistä pahakseen tunnin harjaussessioista. Takkuisen otsatukan alta voi oikeasti löytää myös hyvin harjatun ja hoidetun ponin. Koska Bella omaa tämän tallin shetlanninponi -tittelin, se osaa olla välillä myös hiukan ilkikurinen. Ilkikurisuus harvoin kohdistuu ihmisiin, mutta varoitan siitä harjapakista silti. Pölyharjaa on nähty tallikäytävällä monen monta kertaa.

Ratsastettaessa Bella on vikkelä liikkeissään ja siitä totisesti löytyy ruutia. Laiskaksi sitä harvoin haukutaan, pikemminkin sitä joutuu välillä rauhoittelemaan. On kuitenkin kuuntelevainen ja voisi jopa sanoa luottoratsuksi, koska tämä neiti ei pelkää mitään. Askellajit ovat yllättävän mukavat pienestä koosta huolimatta, joten ilman satulaa on helppo hypätä kyytiin! Esteillä Bella on todella lahjakas ja se nauttii sydämensä kyllyydestä pienistä esteistä. Ei se kuitenkaan kuumu, mutta innostuksen huomaa sen liikkeissä.

Maastossa on varmajalkainen eikä tosiaan säiky turhia. Vesilätäköitä ei tarvitse kiertää eikä Bellan mielestä ole kamalaa ylittää ojaakaan. Sen kanssa voi hyvin lähteä yksikseen lähimaastoihin, ja toimii myös kaverin kanssa. Vaikka tammalla onkin pienet töppöjalat, pysyy se isompien perässä shettiksen sitkeydellä. Parasta maastoilussa on Bellan mielestä varmasti laukkapätkät ja evästauot.

Isoille hevosille Bella saattaa joskus näytellä kovista. Hampaiden näyttely on arkea meille, mutta jos saat ponin kiusaamisesta kiinni, voi sitä hiukan komentaa. Harvemmin nuo hevoset siihen mitenkään reagoivat; voisipa melkein sanoa niiden nauravan sen suurille yrityksille olla pelottava. 

Lämmin sydäminen ponineiti on siis kyseessä, eikä kannata säikähtää sen tuuppimisia tallipihalla.. Se muistaa kuinka annoit sille herkkupalan viikko sitten, ehkä siis namuja heruu nytkin!

 
Kisakalenteri

 
Paikka Kisaaja Päivämäärä Laji Luokka Sijoitus
Kirkkojoki Kiiu 31.3.2013 Esteratsastus Ristikko 1/6
Kirkkojoki Kiiu 31.3.2013 Kouluratsastus HeC 3/4
Cielo Jouni 30.8.2014 Söpöysnäyttelyt piirros 1/2

                    

 
Varusteet

 
      

 

 
©2018 Kirkkojoen talli | Virtuaalitalli - suntuubi.com