Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
  Virivaijeri "Viri"
​VIRTUAALIHEVONEN
Hevosen galleriaan >>
 
 

Nimi: Virivaijeri "---" Kasvattaja: evm
Rek.nro: VH17-018-0294 Omistaja: Jouni VRL-12930
Syntynyt: 17.1.2012 Kotitalli: Kirkkojoen talli
Rotu: Suomenhevonen Vuokraaja: Kookos
Sukupuoli: Ori    
Väri:  punarautias Jälkeläiset: 0 kpl
Säkäkorkeus: 161cm Painotus: tuleva harraste/puskapolle
 
Lyhyen ja ei niin menestyneen raviuransa hiljattain päättänyt Virivaijeri saapui tallille opiskelemaan ratsun ammattia. Ori on luonteeltaan hyvin utelias ja rento, mutta siitä löytyy myös omaa tahtoa. Tallitavat ovat tällä hevosella moitteettomat, ellei huutamista lasketa huonoksi tallitavaksi. Virivaijerilla on paljon asiaa, ja sen ääni kajahtelee erityisen kovaa ruoka-aikaan. Kauraämpärin nähdessään se myös hyörii ja pyörii karsinassaan malttamattomana. Mekastaa myös ulkona tarhassa kun näkee heinien saapuvanMaltin puuttumisesta huolimatta ori ei ole erityisen ahne tai kärkäs puolustamaan ruokiaan.
Tarhasta sen saa noutaa itse. Herra on liian laiska liikkumaan portille asti omin voimin. Oikein hyvinä päivinä se tosin saattaa hitaasti askel askeleelta laahautuakin aidan lähettyville, mikäli sitä jaksaa odottaa hetkisen. 

Hoidettaessa ja käsiteltäessä tosi malttavainen. Virivaijerilla on luja sietokyky ihmis-ärsykkeille, häsellykselle ja hääräämiselle. Sen hermot kestää kaikenmoista puunaamista. Tosin tylsistyy, jos joutuu pitkään seisoskelemaan paikallaan. Kun ei millään malttaisi vain möllöttää, pitää kuopia vähän etujalalla lattiaa. Antaa laittaa satulan ja suitset nätisti, mutta selässä ei olla käyty. 

Virivaijeri on ravurista ratsuksi -projekti, josta pitäisi saada vielä jonkin näköinen kyyditin aikaiseksi. Vielä hieman tuntematon, uusi tapaus, jota on vaikea kuvailla.

 

 

Sukutaulu

---

 
 
Kisakalenteri
 
Paikka Kisaaja Päivämäärä Laji Luokka Sijoitus
           
           

                    

 
Varusteet

   
  
  

©2018 Kirkkojoen talli | Virtuaalitalli - suntuubi.com