Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
  Loistojuttu "Loisto"
​VIRTUAALIHEVONEN
 


 
Nimi: Loistojuttu "Loisto" Kasvattaja: evm
Rek.nro: VH17-018-1984 Maahantuoja: -
Syntynyt: 13.5.2013  / Suomi Omistaja: Jouni VRL-12930
Rotu: Suomenhevonen Kotitalli: Kirkkojoen talli
Sukupuoli: Ori    
Väri:  Rautias Jälkeläiset: 0 kpl
Säkäkorkeus: 160cm Painotus:  
 
Loistojuttu on omistajansa mukaan loistavin juttu, mitä tälle on tapahtunut. Eikä kukaan ole takertunut väittämää ihmettelemään, sillä ori on hyvätapainen ja komea kaveri. Takkuisen harmaan harjan alta maailmaa tarkastelee viisas hevonen, joka ihastuttaa lempeydellään.  Loisto on sellainen pohdiskelijaluonne, joka tykkää hengailla ihmisten ja muiden rauhallisten hevosten seurassa. Erityisesti ihmisten seura kiinnostaa Loistoa, sillä paijattavana oleminen ja muutenkin huomion keskipisteenä killuminen on tälle elämän suola. Ori on kaikkien kaveri, ja tuhistelee turvallaan jokaista keneen yltää.

Tarhaillessa viihtyy sekä muiden kanssa, että yksikseen. Sisään haettaessa lähtee kiltisti mukaan, mutta pitää huolen, että nappaa mukaansa jotakin matkaevästä. Tallitavat ovat tällä kaverilla moitteettomat, se osaa käyttäytyä eikä aiheuta erityistä hämminkiä olemassaolollaan. Varusteet Loisto antaa pukea ylleen nätisti, tosin kuolaimien kanssa joutuu suostuttelemaan hetken. 

Ratsuna Loisto on menevä ja toimii omalla moottorilla. Se on sellainen monitoimihevonen, jolta luonnistuu sekä esteet, että koulu. Maastohevosen virkaakin se toimittaa mielellään, vaikka jännittää erilaisia metsäneläimiä. Maastoon sen kanssa kannattaakin lähteä niin, että mukana on muutama kaveri turvana.

 

 
Sukutaulu
Isä: Loiste evm
163cm - rt
ii: Loistava evm
165cm - vrt
ie: Tikatar evm
160cm - rt
Emä: Jujutin evm
158cm - srt
ei: Takutin evm
160cm - srt
ee: Jutustelija evm
159cm - krt

 
 
Kisakalenteri
Paikka Kisaaja Päivämäärä Laji Luokka Sijoitus
           
           
           
 
Varusteet

    

 


 loisto3-17-2vl loistoi3e3
 

©2019 Kirkkojoen talli | Virtuaalitalli - suntuubi.com