Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

 Palkintomerkit >>

<< Takaisin tallista -sivulle

Vuokraajien kaapit

Vuokraajien omat kaapit ja tiedot. Hahmon kaappia klikkaamalla pääset tutustumaan tämän tietoihin. Jos kaappisi ei ole ajantasalla, ilmoitathan siitä ylläpidolle niin korjataan asia! 

 

Mitsu Sini Irene  Vanessa Iitu Oliver Kookos

 

 
Vuokraus

Virtuaalieurot ja tarinointi
Euroja voi kerätä kirjoittamalla tai piirtämällä hoitopäiväkirjaan. Palkkaa saa myös joskus kisaosallistumisista tai muista pienistä tehtävistä. Palkalla voi ostaa Kauppavajasta tavaroita itselleen tai hevoselleen. Joskus valuuttaa tarvitsee myös special -tehtävien suorittamiseen, mikäli tällainen tehtävä vaatii tietyn tavaran ostamista. 
Tarinoissa saa hoitaa ja liikuttaa hevosta melkein miten tykkää, onhan se kuitenkin sinun vuokrahevosesi. Mitään super hyper aktiivisuutta ei täällä vaadita, tavoitteena kaikilla 1 tarina/tai kuva kuukaudessa.  Inspiraatiopulan iskiessä voi näyttää aktiivisuuttaan muilla tavoin. Esimerkiksi keskustelemalla muiden kanssa foorumilla.


Merkkien keräily
Vuokraajat voivat kerätä palkintomerkkejä suorittamalla merkkiin vaadittavia tehtäviä, tai osallistumalla tallin tapahtumiin.  Osan merkeistä tienaa helposti, mutta myös haasteellisempia saavutuksia löytyy. Palkintomerkkejä on useassa eri kategoriassa ja uusia suunnitellaan jatkuvasti! >Merkkilista<

 

Kilpaileminen
Kotitallin kisojen lisäksi vuokraajat voivat osallistua myös muiden tallien järjestämiin kilpailuihin. Osalle hevosista voidaan ottaa myös erillinen kisaaja, jonka ei tarvitse kirjoitella tarinoita, ellei halua. Palkka tulee tällöin osallistumisten mukaan. Maineen ja kunnian lisäksi kisaaja saa kuvia siinä missä vuokraajatkin.


Kauppavaja

Oma varustekauppamme, josta vuokraajat voivat halutessaan ostaa itselleen ja hevoselleen uusia tavaroita. Tavaroita tarvitsee joskus merkkisuorituksiin, mutta pääasiassa ne ovat vain silmäniloksi. Kun ostat varusteita, tulee omistamiasi tuotteita myös tuleviin piirroksiin. Jos hevosen valmiit varusteet ei väreiltään miellytä tai tahdot muuten vain vaihtelua, kannattaa suunnata Kauppavajaan!


Kuvat
Vuokraajana hahmosi pääsee mukaan piirroksiin. Koska käytän yhteen kuvaan useita tunteja, olisi äärimmäisen kiva jos vuokraajat viitsisivät huomioida ainakin niitä kuvia, joissa heidän hahmonsa on mukana. Myös muita kuvalisäyksiä saa halutessaan kommentoida (esim foorumilla), sillä siitä tulee aina hyvä mieli.

©2018 Kirkkojoen talli | Virtuaalitalli - suntuubi.com