Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
  Pelipakan Paras "Peksi"
​VIRTUAALIHEVONEN
 
 
Nimi: Pelipakan Paras "Peksi" Kasvattaja: evm
Rek.nro: VH17-018-2011 Omistaja: Jouni VRL-12930
Syntynyt: 2.6.2013 / Suomi  (reaali-ikääntyminen) NPC Omistaja: Stefanya
Rotu: Suomenhevonen Kotitalli: Kirkkojoen talli
Sukupuoli: Ori Vuokraaja: Ei oteta
Väri:  Rautias Jälkeläiset: 1 kpl
Säkäkorkeus: 163cm Painotus:  
 
Herkästi palava vaaleanpunainen turpa, ja haalean meripihkan väriset silmät. Ehkä orin parhaimmat tunnusmerkit, sillä muuten tämä on väritykseltään varsin tavanomaisen näköinen rautias suomenhevonen. Vaan entäs se tärkein, eli sisin? Nimestä voisi luulla vastassa olevan komeasti käyttäytyvän, urhean suokkiorin, vaan luulopa ei ole tiedon väärti. Urhea se ehkä on joissakin tilanteissa, mutta käytöstavoiltaan hevonen ei ole erityisen komea.

Tarhasta saa todennäköisesti etsiä sen kuraisimman ja takkuisimman sekopään, jolla ei ole korvia mukana, tai joka muuten vain on pistänyt kaiken omaan aikatauluunsa sopimattoman ignore -listalle. Ori pälyilee maisemiin, ja on kuin ei huomaisikaan saapuvaa ihmistä. Vasta kun noutajan läsnäolo hipoo henkilökohtaista tilaa, viitsii herra huomata paikalle saapuneen: "Ai moi vaan, no kai mä tuun sun mukaan."
Tarhaillessa Peksi viihtyy hyvin yksikseen, kunhan naapurissa on joku paikalla. Vapaa-aikansa ori viettää tarhassa hypellen ja Waldoa maisemista etsien.

Narunjatkeena killuessaan Peksi jatkaa ympäristön pälyilyä kuin keksiäkseen syyn uusimmalle tempaukselleen. Se pysähtelee, haukkailee mitä suuhunsa ehtii saamaan ja joskus päättää että nyt riitti: hilluminen alkaa.  Kiinni sidottunakin pitää vähintään ainakin narua mupeltaa ja tökkiä ohi kulkevia ihmisiä turvallaan. Ulos viedessä ja ruokinta-aikaan sisään tullessa lähtee helposti käsistä pelkkää ahneuttaan ja innokkuuttaan.

Ratsastaessa Peksin olemus muuttuu. Se ei ole enää sama mörköjä kuumottava, levoton hullu, vaan keskittyessään jaksaa toimia hyvin ratsun hommissa. Orilla on suht hyvät liikkeet kun sen saa kulkemaan, ja se myös hyppää reippaasti. Rataesteillä takkuilee, mutta yksittäiset ylittää mukisematta. 

Peksi on sellainen ikuinen häseltäjä, joka jaksaa testata kaikki ja kaiken. Sen kanssa jokainen päivä on taatusti erilainen, eikä arki pääse tylsistymään.


 
 
Sukutaulu
Isä: Paketin Parhain evm
vrt
ii: Tehopakkaus evm
  ie: Parempana evm
Emä: Pelivara evm
rt
ei: Tasapeli evm
ee: Jokeriina evm
 
Jälkeläiset
 
Syntynyt Nimi rek.nro emä:  
16.9.2017 Pelipoletti VH17-018-2044 Maamiina  

 
 
Kisakalenteri
Paikka Kisaaja Päivämäärä Laji Luokka Sijoitus
           
           
           
 
Varusteet

 
   
   

 

 
peksi9-27vl peksi1-12-17vl 

©2019 Kirkkojoen talli | Virtuaalitalli - suntuubi.com