Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
  Fox In A Box xx "Fox"
​VIRTUAALIHEVONEN
Hevosen galleriaan >>

Nimi: Fox In A Box xx "Fox" Kasvattaja: evm
Rek.nro: VH15-006-0054 Omistaja: Jouni VRL-12930
Syntynyt: 7.7. 2011 / Yhdysvallat Kotitalli: Kirkkojoen talli
Rotu: Englantilainen täysiverinen Vuokraaja/kisaaja: -
Sukupuoli: Ori    
Väri:  Punaruunikko Jälkeläiset: 0 kpl
Säkäkorkeus: 172cm Painotus: Laukat
    Voittosumma:  0€
 
Suurilla laukka-askeleilla rymistelevä punaruunikko tulee kohti. Fox näyttää suuremmalta mitä todellisuudessa on ja osaa näytellä niin herttaista oria, ettei tosikaan. Kuoren alta paljastuu kuitenkin hieman tempperamenttiä omaava laukkaratsu, josta pitävät pikkulapsetkin - joita ikävä kyllä ei selkään päästetä.

Fox on tarhassa melkoinen ikiliikkuja. Se tarkkailee mitä muut tekevät ja sen täytyy aina kisata toisten hevosten kanssa. Jos viereisessä tarhassa joku ravaa, sen täytyy ryhtyä mukaan. Yleensä se jää siihen, mutta joskus Fox saattaa ärtyä liikaa ja alkaa puremaan tai potkimaan toisia. Ainoat hetket paikallaan ovat kun saa heinää - mutta kukaan muu ei saa missään nimessä koskea heinäkasaan. Fox on kuitenkin suht helppo saada tarhasta pois ja taluttaminenkin onnistuu ilman suurempia ongelmia. 

Hoidettaessa se osaa olla - jos sillä on hyvä päivä. Huonoina päivinä Fox on hyvinkin kärttyisä ja kärsimätön. Yleensä se purkaa huonon päivänsä muihin hevosiin, mutta hampaan jälkiä on nähty hoitajankin käsivarressa. Fox on yleensä parempi hoitaa kiinni ollessaan, koska kisahevonen osaa stepata hoitaessa paikoillaan. Ei pidä liiallisista herkistä hetkistä, koska seikkailunhalua löytyy muillekin jaettavaksi. Kaviot puhdistuvat kuitenkin ongelmitta ja varusteiden laitossa osaa sentään olla sähläämättä.

Foxin selkään on helppo päästä, mutta kärsimättömyys tulee jälleen esiin. Jalustimien laitto tuntuu joskus olevan mahdotonta kun ori vain kävelee ja kävelee kuuntelematta mitään. Omaa suht mukavat askellajit, vaikka laukka on tietty mieluisinta istua. Fox ei ole mikään kouluratojen konkari, mutta kyllä sen saa taipumaan ja osaa se jopa pohkeenväistöjä tehdä ilman suurempia ylimääräisiä sivuristiaskelia. Pysähtyminen on välillä hiukan hakusessa, mutta aina jotenkin jarrutkin löytyvät, oli kyseessä sitten hiljaisempi tai kovempi vauhti. Esteillä ori kuumuu, mutta on niillä silti keskivertoinen hyppääjä. Ylittää varmajalkaisesti vaikkakin välillä liian kovalla vauhdilla, joten jarrut... Ne jarrut. Maastoesteet ovat välillä vähän pelottavia, mutta harvoin on kuitenkaan ihan kunnolla kieltänyt. Laukkaratsuna varmasti kaikki tajuavat mitä meinaa ihanat sänkipellot syksyisin?

Maastossa ei hätkähdä pienestä. Traktorit ovat jänniä, mutta niitäkin harvoin ainakaan liikkeessä tulee vastaan. Toimii niin yksin kuin kavereidenkin kanssa, mutta kavereiden seurassa täytyy muistaa, että Foxilla on kisaviettiä ja se saattaa lähteä viemään. Vedessä uiminen on muuten tämän orin mielestä hauskaa!

Jääräpäinen, jarruton Fox on siis jokaisen täystohelon unelmaratsu. Hetkittäin jopa kauniisti käyttäytyvä herrasmies, joka tietää jalkojensa paikat. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita siis tähtäimessä!
 

 

 
Kisakalenteri

 

Paikka Kisaaja Päivämäärä Laji Luokka Sijoitus
Suomarja Alwa 15.9.2013 Laukka   5/7
Kisatalli Sun  Alwa 11.10.2013 Laukka Lämmin- ja täysiveriset 6/7
Hevosopisto Tulipuro Alwa 19-20.10.2013 Laukka Täysiveriset 1/6
Dragon Age Estate Sandra´s 30.9.2016 Kouluratsastus Helppo C 13/38
Dragon Age Estate Sandra´s 30.9.2016 Esteratsastus 80cm 29/37
Dragon Age Estate Sandra´s 30.9.2016 Esteratsastus 100cm 46/48

                    

Varusteet

      

 

©2018 Kirkkojoen talli | Virtuaalitalli - suntuubi.com