Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
  Nanook's Malika "Mana"
​VIRTUAALIHEVONEN
 
 
Nimi: Nanook's Malika "Mana" Kasvattaja: evm
Rek.nro: VH15-050-0001 Omistaja: Jouni VRL-12930
Syntynyt: 23.8.2008 / Ranska  (reaali-ikääntyminen) Kotitalli: Kirkkojoen talli
Rotu: Marwarinhevonen    
Sukupuoli: Tamma    
Väri:  Rautias Jälkeläiset: 1 kpl
Säkäkorkeus: 166cm Painotus: Yleis -/harrasteratsu

 

Tuliko tallissa vastaan punatukkainen kippurakorva? Tapaus on nimeltään Nanook's Malika, tutummin Mana. Erikoisen päänmerkin omistava marwaritamma on muiden hevosten seurassa melko hiljainen hissukka. Se vetäytyy usein omiin oloihinsa ja lempipuuhana on varmasti syöminen ja rauhassa oleskelu. Tulee hyvin toimeen muiden kanssa, ellei nämä hillu iholla koko aikaa.  Tarhasta haettaessa tulee oman ihmisen luo portille, mutta muut saa kutsua tai käydä itse noutamassa. 
Pitkäjalkainen tamma on nopeasti syttyvä hevonen, jolta ei puutu ratsun nöyrää luonnetta. Se on ratsastaessa pirteä ja omalla moottorillaan kevyesti etenevä yleisratsu. Sekä esteet, että kouluratsastus onnistuu tältä kaverilta oikein mainiosti. Erityisesti hyppääminen, varsinkin maastoesteet ovat Manan mieleen. Kuskiksi sopii parhaiten rento, itsevarma ja peloton ihminen. Paheinaan Manalla on kuumua ja ja hukata jarrut. Kun jarrut hukkuu, niitä on lähes mahdoton palauttaa täysin oletusasetuksiin. 
Ystävällinen tamma on hyvin ihmisrakas ja viihtyy mieluusti kaksijalkaisten kanssa puuhastellen. Se ei epäröi tulla toimeen uusien tuttavuuksien kanssa. Perus askareet hoituu tarvittaessa vieraammankin ihmisen kanssa ongelmitta. Huonojakin päiviä toki on joskus, jolloin Mana on hoidettaessa hieman sählä. Silloin myös taluttaessa ajatus harhailee puskissa, ja saattaa säikkyä mitä ihmeellisimpiä asioita. Muuten moitteeton pakkaus tämä sinisilmäinen sukkajalka, kaikkien rentojen ratsastajien kaveri!
 
Sukutaulu
Isä: Nanook evm tuntematon
tuntematon
Emä: Shalika evm tuntematon
tuntematon
 
 
Jälkeläiset
Syntynyt Nimi rek.nro isä Kasvattaja
22.3.2015 Apricot Capricorn VH15-050-0055 Priya Mandhatri Kirkkojoen talli
         

 
 
Kisakalenteri
Paikka Kisaaja Päivämäärä Laji Luokka Sijoitus
Dragon Age Estate Jouni 30.9.2016 Esteratsastus 60cm 14/27
           
           

                    

Varusteet

       

 mananaa_zpsxxesoreh mana517-vl_zpsn728wlzp mana-8-16-2_zpsz4u6asdg mana-26-2-16_zpsuoho3ek7 mana-19-9-16_zpsq0ukw3jc malika-25-8-14_zpssg9xnoxq malika-23-8-14_zpshzfw8uki
 

©2019 Kirkkojoen talli | Virtuaalitalli - suntuubi.com