Vieraskirja

Jätäthän kavionjälkesi vieraskirjaan muistoksi käynnistäsi!
Kaikki asiallinen posti on tervetullutta, esim. terveiset, kysymykset, kommentit, vastavierailupyynnöt, kisakutsut jne.
Ainoastaan mainoksille löytyy oma postiloota foorumilta.

Vieraskirja on moderoitu eikä viestit tule näkyviin ennen hyväksyntää

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  > [ Kirjoita ]

31.10.2017 21:49
Jos tulee jotain kysyttävää, laitan tähän sähköpostini

Vastaus:

Jees, laittelen varmaan jossain vaiheessa muutamat lisäkysymykset. Toivottavasti ei haittaa jos venähtää hieman. Talli nimittäin täyttää pian 5v ja mun täytyy kiireellä pistää jotain tapahtumaa pystyyn, että ihmiset kerkiää osallistua :D.

24.10.2017 09:05
vrl tunnuksen olen hankkinut. Sivut voin tehdä ennen myyntiä. Saat päättää itse värin merkitys sukupuolen jne.

Ok.

23.10.2017 18:54
Kiitos paljon Jouni. Jos jaksat/viitsit niin varsan teettäminen olisi huippua! Saat päättää itse tamman ja oriin, mutta kaikista eniten haluaisin Vartilla ja Kirpulla. Huomasin juuri että Kirppu on astutettu niin seuraava tamma vaihtoehto olisi Sessa.

Ps. Toivottavasti en vaadi liikaa.
Vilma

Vastaus:

Kirppua ei olla aiemmin astutettu ;). Vartti puolestaan ei varsinaisesti ole tarjolla koska en tiedä sen väriä (epärealistinen), mutta eipä tuo estäne sen käyttämistä :D. Eli tästä yhdistelmästä on mahdollista saada varsa. Varsan värivaihtoehtoja olisi tällöin musta, ruunikko tai rautias, ja sillä voi olla pieniä tai keskikokoisia merkkejä.

Mulla on muutama ehto vaan varsan myymiseksi. Sivunäyttöä haluaisin nähdä ennen sitä, ja koska varsa tulee rekisteröidä, täytyy ostajalla olla VRL tunnus :3. Mukaan on mahdollista saada yksi varsakuva.

23.10.2017 17:41
Kiitos Jouni. Mietin sitä varsan teettämistä.

23.10.2017 15:21
Kysyn tätä ihan uteliaisuudesta, oisko hevosia (mieluiten arabeista) myynnissä? Tekisin sivut niille hevosille, en heti koska yhdet sivut ovat vielä kesken.

Vastaus:

Valitettavasti tallin hevoset ei ole myytävinä. Nämä on tarkkaan mietittyjä inspiraatio hevosia, että lähtisivät uuteen kotiin vain jos saan tarpeekseni niiden piirtämisestä :D. Toki jos arabia olet vailla, niin varsan teettäminen voi onnistua.

Nimi: Iitu

21.09.2017 19:31
Toivottavasti alkavat piakkoin, sillä mää täällä kuolen tylsyyteen kohta xD. Mutta joo, jos alkavat oon varmasti mukana! Kattelen tässä nyt vslmiiks vähä si heppaa ;)

Vastaus:

Taitaa venähtää kun ei vaa nyt motivaatio mitenkää riitä. Pitäs saada selvitettyä jatkaako vanhat vuokraajat ennen ku alkaa hakuja tekemään. Ja kenestäkään ei oikein kuulu mitään. Mut nyt tässä onki hyvää aikaa kirjottaa valmiiks niitä omien hahmojen kuvauksia. Suunnitella se oma hahmo vaikka valmiiks et pystyn sit hyvällä mielin ottaa mukaan ja piirtää kuviin :D

Nimi: Anzkuli
Kotisivut: http://galaksi.suntuubi.com

15.09.2017 11:07
Hei,
Sopisiko yhteistyö tai linkinvaihto vasta avatun, hieman erilaisen virtuaalitalli Galaksin kanssa?
Valitettavasti hevosia ja muuta ihmeempää ei vielä ole, mutta niitä olisi tarkoitus tulla heti, kun kävijöitä saadaan, ja varmasti päästään kehittelemään jotain mukava yhteistyöhauskaa.

Vastaus:

Heips! Erikoinen idea sulla tuossa Galaksissa :D. Jään mielenkiinnolla seuraamaan miten se lähtee käyntiin. Voisin linkinvaihtoon ottaa, kun olen niin laiska yhteistyöjutuissa ettei mun kannata nimittää itteäni varsinaiseksi yhteistyökumppaniksi :'D. Vaikka "vain" linkkiä vaihdeltais, niin voihan sitä joskus silti järjestää yhdessä jotakin toiminnan tapaista :).

Nimi: Iitu

12.09.2017 14:20
Kiitus kiitus :3. Ei tuo puusilmäisyys nyt mitään ole verrattuna minuun! Itse tässä ajattelin perustaa omaa virtuaalitallia, mutta se on hieman jäänyt haaveeksi. Onkohan hoitaja/vuokraajahaut kohta alkamassa, sillä olen löytänyt kaksi uutta suosikkia itselleni! Sessa ja Kirppu! Toivottavasti alkavat pian ;).

Vastaus:

Jos haaveilee virtuaalitallista, suosittelen kyllä kokeilemaan vaikkapa pienen yksityistallin perustamista :3. Vuokraajahakua suunnittelin pistäväni pystyyn heti kun sivut on kunnolla kuosissa. Tarkotus olis ihan tässä kuussa saada haut päälle, mutta en uskalla luvata etten vahingossa joudu syömään sanojani :D

Nimi: Rita

19.08.2017 19:54
Hei miten voisin alkaa vuokraamaan Puderoa? :) JA tosi hienoja kuvia! :o

Kiitos paljon kehuista!
Puseron vuokraajaksi voi pyrkiä syksyn vuokraushaussa, joka tulee jossain vaiheessa foorumin puolelle :).

Nimi: Ansku

07.08.2017 23:38
Vau hienot sivut. Kaipaako kukaan hevonen hoitajaa?

Vastaus:

Kiitos paljon! Onhan tuolla muutama vuokraajaa vailla :).